İngiltere’de yaşayan işadamı Atilla Abacıoğlu, sahibi olduğu Beyzade Turkish Kitchen restoranı Londra’daki Türk öğrencilere açtı.

I M G 1691

Atilla Abacıoğlu, eğitim amacıyla İngiltere’ye gelen Türk öğrenci ile akademisyenlerin Putney bölgesindeki restorantının ikinci katını çalışmak için kullanabileceklerini söyledi.

Yemeğe gelen öğrencilere, beyan etmeleri halinde yüzde 15 indirim de uygulanacağını belirten Abacıoğlu, “bölgede yaşayan veya ulaşım imkanı olan öğrenciler ve akademik çalışma için Londra’ya gelenler, Beyzade Restaurant’ımızın ikinci katında calışabilirler. Türkçe kütüphanemiz de mevcut bu imkandan da yararlanabilirler” dedi.

TÜRK ÇAYLARI ÜCRETSİZ

Mustafa Çokay Londra’da konferansla anılacak Mustafa Çokay Londra’da konferansla anılacak

Başka bir ülkede dil öğrenmek veya çalışma yapmaya giden öğrencilerin memleket ve aile özlemlerini gidermelerine bir nebze olsun yardımcı olmak istediklerini kaydeden Abacıoğlu, “Londra, hayatın zor yaşandığı şehirlerden biri. Öğrencilik hayatının zorluklarını anlıyorum ve gençlerimize bir nebze yardımcı olmak istiyorum. Bu amaçla geniş olan restorantımızın bir kısımında onlara çalışma ortamı oluşturmak amacındayım. Restorantın açık olduğu saatlerde demlenmiş Türk çayı da bizden olacak. Yemek yemeleri halinde ise yüzde 15 indirimli ücret ödeyebilecekler” diye konuştu.

I M G 1690

EĞİTİM HAYATINA UZAK DEĞİL

İşadamı Atilla Abacıoğlu, Türkiye’den uzakta doğup büyümüş olan çocukların Türk dili ve kültürünü öğrenmeleri için uzun yıllar Türk okulu hizmeti de verdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:

“Birleşik Krallık’ta yaşayan ailelerin çocuklarının ana dillerini öğrenebilmeleri için geçmiş yıllarda kurduğumuz Wimbledon Türk Okulu ile Türk dili ve kültürü eğitimi verdik. Çocuklarımızın Türkçesine katkıda bulunduk. Şimdi de işletmelerimizle çorbada tuzumuz olsun diye öğrenci kardeşlerimize küçük de olsa katkıda bulunmak amacındayız. Gelin, çalışmalarınızı Beyzade Restaurant’ta yürütün. Rahat bir ortam olduğunu göreceksiniz.”

Mekanı kullanmak isteyenler için adres ve iletişim bilgileri şöyle:

Tel: 020 88744447

E-mail: [email protected]

Website: www.beyzadeturkishkitchen.com

Instagram: beyzade.turkishkitchen

Facebook: beyzade.turkishkitchen

Adres: 75 Upper Richmond Road, London SW15 2SR