Ülkemizin bu konuda oldukça ileri seviyelerde olduğu doğrudur. Ama doğru klinikleri seçmez ve yapay ya da donör bölgesinin yanlış seçilmesi durumunda, saçlarınız daha ince olabilir, sürekli dik olabilir ve siz sadece ıslak zamanda saçları indirirken, kuruduğunda kendi kendine dikilebilir. Bunlar sadece belli başlı bir kaç 10000 greftin sadece 2500 TL gibi ücretlere satıldığını yani uygulandığını okuyabiliyoruz. Burada özellikle büyük bir titizlik hakim olduğu için, işi sadece greft'e bırakmak yanlış olacaktır. Donör seçileceği kısım bile büyük bir cerrahi titizlik istediğinden dolayı, seçimlerinizi doğru kliniklerden ve cerrahlardan yana kullanmalısınız. Türkiye saç ekimi alanında çok ileri seviyede olması nedeni ile Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden sürekli olarak Türkiye'de saç ekim merkezi üzerinden yeni saçlarına kavuşan kişiler bulunmaktadır. Ayrıca ekim sırasında öncelikli olarak greft sayısını göre seanslar belirlenmektedir. Detaylı olarak bilgi alabileceğiniz www.transmed.com.tr adresi üzerinden de saç ekimi hakkında bilgiler alabilirsiniz. Üstelik bıyık ya da sakal ekimi de yaptıkları gibi, gerek yanık bölgesine sakal ektirebilir ve gerekse'de direk köse olan bölgelere de ekim yaptırabilirsiniz. İstanbul'da hizmet veren saç ekim merkezi, saç ekimi konusunda en ileri teknolojiyi kullanmaktadır.

Sakal Ekimi Greft Hesaplaması

Hiç bir şekilde cerrahların haricinde kimse saç ekimi ya da sakal ekimi için ne kadar greft kullanılacağını bilemez. Ama orta düzey bir fiyat söylemek gerekirse eğer, bu yapılan işlemlere göre 5 ile 8 TL arasında olabileceği gibi, uygulamanın zorluğuna göre de değişiklik gösterecektir. Bu nedenle net olarak fiyat almak için saç ekim merkezi ile görüşmeli ve sonrasında saç ya da sakal ekimi için fiyatı öğrenmelisiniz.

En İyi Saç Ekim Merkezi

Transmed saç ekim merkezi İstanbul'da faaliyetini sürdürerek, Türkiye genelinde binlerce insana hizmet vermektedir. Vermiş oldukları hizmetler ile saç ekimi ya da sakal ekimi yaptırmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer almakta olup, istediğiniz gibi harika saçlara ve sakallara sizde artık sahip olabilirsiniz.