Yıllardır müzik sektöründe yaptığı besteler ve sesi ile ün kazanan Funda Arar Londra’ya geliyor. Diva Events’in sahibi organizatör İsmail Doğuş, Türkiye’nin sevilen sanatçısını Londra’da hayranları ile buluşturacakları için mutlu olduklarını söyledi.

Doğuş, Funda Arar ekibinde kalabalık bir müzik gurubunun eşlik edeceğini belirterek şunları söyledi: Digicom Telecom’un sunduğu bu büyük gecede ayrıca bu büyük organizasyona sponsor olmak isteyen firmaların acele etmesini istiyoruz. Gecenin bilet fiyatları £19, £29, £39, £49 ve VIP fiyatları olarak belirledik. Arar ekibi, Londra’da da başarılı bir performans sergileyecektir. Bir gününü doyasıya eğlenmeye ayırmak isteyenler bu konseri kaçırmasınlar diyoruz…”

O2 Arena Salonu’nun Madonna da dahil pek çok ünlüye ağırladığını vurgulayan Doğuş, “Londra’daki sanatseverler bu büyük geceyi kaçırmasınlar. Toplum üyelerinin önceden bilet almalarını öneriyoruz” dedi.

Doğuş biletlerin, www.axs.com adresinden veya Mezzo Cafe, Barish Cafe, Rakkas ve Mem & Laz satış noktalarından temin edilebileceğini söyledi. İbrahim Doğuş, konser ile ilgili ayrıntılı bilginin 07889567708 no’lu telefondan alınabileceğini söyledi.

Funda Arar Konser
O2 Arena Salonu
The O2 Arena, Peninsula Square,
London SE10 0DX