Daily Star birinci sayfadan "Drogba hala Zirvede" sürmanşetini atarken yüksek titajlı The Sun da sürmanşetini Drogba'ya ayırdı ve"Gene Didier Drogba" diye hayretini saklamadı.

Spor sayfasında "Şimdi Jose Mourinho Drogba'nın bir yıl daha kalmasını istiyor" başlığını atan The Sun, Jose Morinho'nun Drogba'nın Chelsea'de futbolcu olarak bir yıl daha kalmasını istediğini vurguladı. 36 yaşındaki Fildişili milli futbolcunun bir yıllığına yazın Chelsea'ye geldiğine dikkat çeken gazete,

Jose Mourinho'nun" Drogba'nın bu yıl Chelsea'de son yılı mı? "sorusune şu yanıtı verdiğini yazdı: "Bilmiyorum. O karar vermeli. Kalmak için geldi. Onun kalmasını istiyorum fakat onun kararı olmalı. Futbolcu olarak ne zaman duracağına o karar verir. Bu özel birşey"

"Didi hala zirvede" diye başlık atan Daily StarJose Mourinho'nun bu sezondan sonraChelsea'de oynamasını istediğine işaret etti veJose Mourinho'nun Drogba hakkında şunları söylediğine değindi :"36 yaşında takımda katkısı büyük. Herşeyden önce bir takım oyuncusu. Ayrıca onda eski günlerin mantalitesi var: egoist değil. Mütevazi biri. Takım için mücadele ediyor. Harika"

Daily Express "Süper Maviler" manşetli haberinde Didier Drogba ve Manuel Pellegrini tarafından Avrupa'nın en iyisi gösterilen Manchester City'nin yıldız oyuncusu Sergio Aquero'nun şampiyonluk yarışındaki rollerini karşılaştırırken Jose Mourinho'nunDrogba'ya Chelsea'de futbolcu olarak bir yıl için daha kapı açtığını belirtti.

Yüksek titajlı gazetelerden Daily Mail,"Yaşlı Drogba'da Hayat" manşetiyle Chelsea için yıldızlaşan Drogba'nın bir yıl daha kalabileceğini ve Tottenham maçında Costa'nin eksikliğini stilli bir şekilde doldurduğunu yazdı.

Faruk ZABCI, Londra-DHA