Newcastle United 1 - 0 Liverpool
74' 1 - 0 Ayoze Perez

Premier League'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Liverpool, son 2 maçını kazanarak düşme hattından kurtulan Newcastle United'a 10. haftanın açılış mücadelesinde konuk oldu.  

Newcastle United sahaya; Krul, Janmaat, S.Taylor, Coloccini, Dummett, Sissoko, Abeid, Colback, Obertan, Cisse, Ameobi 11'i ile çıktı.

Liverpool ise sahada; Mignolet, Johnson, Moreno, Lovren, Skrtel, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling, Balotelli 11'i ile yer aldı.

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısına Cisse'nin yerine başlayan Ayoze Perez, 74. dakikada skor tabelasını değiştirdi. Moreno'nun uzaklaştırmadığı topu sert bir vuruşla ağlara yollayan 21 yaşındaki golcü, Newcastle United'ı 1-0 öne geçirdi.

66. dakikada Ameobi'nin yerine oyuna dahil olan Cabella ile 76. dakikada mutlak bir golü kaçıran Newcastle, kalan bölümde skoru korumasını bildi ve Liverpool'u 1-0 yendi.

Peş peşe 3. galibiyetini elde eden Newcastle, puanını 13'e yükseltti. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liverpool ise 14 puanda kaldı.