Londra’nın en eski ve köklü mü­zikli mekanlarından Cyprus Meze Bar Restaurant’ta gerçekleşecek Rock konserde, Örge Volkan, Hasan Evrim, Ali Kireşçi, Hüseyin Cemgünal ve Taşkın Çakır’dan oluşan orkestrası ile sahne alacak.

İbrahim Üçfırtına’nın işletmecili­ğiyle yeni yönetim altında bir süredir Cuma ve Cumartesi olmak üzere haf­tanın iki gecesi müzik programlarıyla Londra’daki eğlence hayatına hizmet sunan Cyprus Meze Bar Restaurant, ‘Rock Gecesi’nin ardından yeni sürp­rizlerle seviyeli ve kaliteli programlara hazırlanıyor.

İşletmeci İbrahim Üçfırtına, Ak­deniz mutfağı ile hizmet verdiklerini belirterek, Örge Volkan’ın Türkiye ve KKTC’de yakından tanınan rock sa­natçısı olması nedeniyle, rock müzik severlerle buluşturmayı hedefledikle­rini söyledi.

Örge Volkan konserinin Cyprus Meze Bar Restaurant’ta gerçekleşe­cek ilk Rock Gecesi olacağını hatırla­tan Üçfırtına, “Şubat ayında özel kon­ser programlarımıza devam edeceğiz. İngiltere’deki Kıbrıs Türk toplumunun tercih ettiği bir müzikli mekan olarak yeni dönemde, Kıbrıs’tan farklı tarz sa­natçılarla özel konser etkinliklerimizi sürdüreceğiz. ‘Kaliteli mekanda, kali­teli yemek ve seviyeli müzik’ sloganı ile işletmemizi seçkin bir konuma ge­tirmek için çalışıyoruz. Cuma akşam­ları herkese açık olan müzikli prog­ramlarımız, Cumartesi akşamları sadece eşli olup yanında partneri olmayanları almıyoruz. Amacımız haftada bir gece de olsa nezih bir or­tamda müzikle eğlenmek isteyenleri aile ortamında ve rahatlığında ağırla­mak. Bu amacımıza ulaşmak için ka­liteli mekan tercih eden dostlarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Rock müzik severleri konseri 15 sterlin ödeyerek izleyebileceklerini hatırlatan Üçfırtına, “konuklarımız içecekleri ayrı ücret ödeyerek temin edebilecekler. Yemek tercih edenler ayrıca ücretini ödeyerek yemeklerini yiyebilecekler. Bu özel Rock konse­rini izlemek isteyenler bizimle 020 85565866 numaralı telefondan yer ayırtabilirler.

Örge Volkan’a rock müzik konse­rinde orkestra olarak Hasan Evrim, Ali Kireşçi, Hüseyin Cemgünal ile Taş­kın Çakır müzisyen olarak eşlik ede­ceğinin altını çizen İbrahim Üçfırtına, konserin, “524-526 Lea Bridge Road, Leyton London E10 7DT” adresindeki, Cyprus Meze Bar Restaurant’ta yapı­lacağını kaydetti.

ÖRGE VOLKAN KİMDİR?

3 Ağustos 1985 yılında Kıbrıs’ta Lefkoşada doğdu.

İlköğrenimini Güzelyurt Kurtu­luş İlkokulu, orta ve lise öğreti­mini ise G.Türk Maarif Kolejinde tamamladıktan sonra yüksek öğ­renimini Kocaeli Üniversitesi Gü­zel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji bölümünden bölüm birinciliği ün­vanı ile mezun oldu. Yüksek lisan­sını Yakındoğu Üniversitesi’de ta­mamladı.

Lise yıllarında Kıbrısta bir çok mekanda sahneye çıkan Volkan üniversite yıllarında da İstanbulda birçok mekanda sahne aldı. 2008 yılında Murat Göğebakan’la yol­larının kesişmesiyle ilk albümü olan ‘Uzaklar’ ile albümdeki “Ka­ragül isimli parçasına da Murat Göğebakan’la kendisinin ‘Aşıklar Yolu’ albümünde düet yaparak Türkiye piyasasında yayınladı.

2009 yılında “Kıbrıs’ın en iyi çıkış yakalayan sanatçı” ve 2010 yılında Türkiye’de “En iyi çıkış ya­pan genç sanatçı” ödülünü alan sa­natçı Türkiye ve Kıbrıs’ta sayısız festival konserleri ve turnelere imza attı.

Bunun arkasına ‘Beddua’ ve ‘Taa’ isimli iki albüm daha çıka­ran sanatçı birçok reklam müziği ve tiyatrolara da eserler besteledi.

2017 yılı içerisinde ‘Mücahitler Marşı’nı senfonik rock şeklinde yorumlayıp kliplendirdi. Gectiği­miz aylar içerisinde ‘İnanki’ ve ‘Şeker’ isimli 2 parçalık bir maxi­single şeklindeki yeni albümünü piyasaya internet üzerinden süren sanatçı, Taa albümünden “Gidip Gelecek misin” isimli parcasına da Best Model Türkiye yarışma­sındaki sahne performansı için özel bir klip çekti.