Cipinde hız yaparken şampanya şişesini kaldırıp kameraya poz veren Didier Drogba'nın milli takım arkadaşının yola dikkat etmeden şampanya şişesini kaldırdığını vurgulayanThe Sun, internete konan video filmini inceleyerek yıldız futbolcunun birkaç saniye gözünü yoldan ayırdığına dikkat çekti.

Newcastle yıldızının kullandığı Range Rover'ın direksiyondaki içki çılgınlığını üç sayfada "Aptallık" olarak işleyen İngiliz gazetesi, haftada 45 bin Sterlin kazanan 28 yaşındaki Cheick Tiote'nin arkadaşlarıyla gece araba kullanırken yola bakması gerekirken kameraya bakmasını sert bir şekilde eleştirdi. Futbolcunun müslüman inancına rağmen şampanya şişesini yanında bulundurup şişeyi arka koltukta oturan bir arkadaşına uzattığı kaydedildi.

Geçen ay bir kez Newcastle United'a bir maçta kaptanlık yapan Fildişili futbolcu, video filmi bir arkadaşının Facebook sayfasına konunca özür dilemek zorunda kaldı.

Cheick Tiote'nin gençlere örnek olması gerektiği ve içkili araba kullanmaların ölümlere yol açtığı hatırlatıldı. Newcastle'da çok kimse ünlü futbolcuyu protesto etti