85 yaşındaki ünlü oyuncu Anthony Hopkins, videonun açıklamasında içkiyi bırakmasının hayatını kurtardığını belirtti ve diğer bağımlılara seslenerek onları destek almaya teşvik etti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

İçkiyi bırakmamın 47. yılını kutluyorum. Amacım üstünüze gelmek değil, mesajımın teşvik edici olmasını umuyorum. Bağımlılıkla savaşanlara sesleniyorum… Bu zorbalık ve nefret çağında kendinize nazik davranın. Size zarar veren kişileri hayatınızdan çıkarın.

Hopkins, 47 yıl önce çaresiz halde olduğunu ve bir şeyleri değiştirmezse çok uzun yaşayamayacağını fark ettiğini söyledi. 

Usta oyuncu, "Depresyon da hayatın parçası. Hayat kolay değil" dedi ve ihtiyacı olanları destek almaları için cesaretlendirdi:

Bağımlılık için yardıma ihtiyacınız varsa bunu biriyle paylaşın. Güvendiğiniz biriyle konuşun ya da profesyonel destek alın. 

Hopkins, "Yardım istemenin hiçbir maliyeti yok ama size yepyeni bir hayat verecek" ifadelerini kullandı ve paylaşımını şöyle sonlandırdı:

Nerede olursanız olun yardım isteyin. Utanmayın. Ne yaparsanız yapın, kendinizle gurur duyun. Kimsenin sizi küçük düşürmesine izin vermeyin. Varlığınızı kutlayın!

Usta oyuncunun paylaşımı, kısa sürede 260 binden fazla beğeni aldı. (INDEPENDENT TÜRKÇE)