ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından Antalya'da düzenlenen 15. OHSAD Kurultayı 'Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları' kapsamında sağlık sektörünün temsilcileriyle görüştü.

Erzurum'da 54 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı
Erzurum'da 54 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Memişoğlu, görüşmeye ilişkin NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, 15. OHSAD Kurultayı vesilesiyle sağlık sektörünün temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Bakan Memişoğlu, 'Sağlıkta Ortak Gelecek temasıyla gerçekleşen kongrede, güncel gelişmeleri, yeni yönetmelik ve düzenlemeleri, sektörümüzün yarınlarına dair ortak beklentilerimizi samimi bir istişare ortamında ele aldık. Sektörümüzün kıymetli paydaşlarına değerli katılımları için teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA