Siyah-Beyazlılar'da altyapı çalışmaları devam ediyor. Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan'ın, Avrupa'ya gitmesi sonrasında Kara Kartal akademiye ağırlık verdi. Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğinde Beşiktaş özkaynak düzeninden çıkardığı gençleri önümüzdeki dönemlerde A takıma monte etmeyi hedefliyor. Yatırım ve planlamalarla altyapıyı Beşiktaş'ın bir kültürü haline getirmek isteyen altyapıdan sorumlu yönetici Fırat Fidan'ın da büyük çaba gösterdiği bu projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kasaya 10 milyon Euro girdi

Serdar, Rıdvan ve Emirhan üçlüsünden toplamda net olarak 10 milyon Euro'yu kasasına koyan Beşiktaş'ta altyapı için iştah arttı. Yönetim de gözünü Nevzat Demir Tesisleri'ndeki gençlere dikti. Sezona Valerien Ismael'le başlayan Kara Kartal'da hazırlık kampına birçok genç götürülmüştü. Bu isimlerden en çok Badra Cisse dikkatleri üzerine çekmişti.

Beşiktaşta sessiz sedasız transfer Yeni adresi çok şaşırtacak

Bremen maçında oynadı

Geçen sezon başında altyapıya transfer edilen Fildişili oyuncu, Ismael'in raporu ve isteği doğrultusunda A takım kampına katıldı. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle öne çıkan 20 yaşındaki stoper 2-1 kazanılan Werder Bremen karşılaşmasında sahaya çıktı.