Emily Ratajkowski, medyanın aşk hayatını mercek altına almasının biriyle gelişigüzel flört etme becerisini nasıl "mahvettiğini" anlattı.

Emily Ratajkowski, medyanın aşk hayatını mercek altına almasının biriyle gelişigüzel flört etme becerisini nasıl "mahvettiğini" anlattı.

Geçen eylülde 4 yıllık eşine boşanma davası açan model, paparaziler tarafından sürekli fotoğraflanmanın flörtleşmeyi "biraz zorlaştırması" üzerine konuştu.

High Low isimli podcastin 26 Ocak Perşembe günü yayımlanan son bölümünde Ratajkowski, "Gelişigüzel flört etmeye ve yakalanmamaya çalışıyorum ve bunu yaparken görüştüğüm kişilere dikkat etmek zor oluyor"  dedi.

Ne zaman yeni bir randevuya gitsem herkesin haberi oluyor. Bu yüzden çıktığım diğer erkekler bunu görüyor ve bu da durumu biraz zorlaştırıyor. Çünkü tabii ki "Dün gece onunla konuşmadım" diyorlar ve sonra başka biriyle yemeğe çıktığımı gösteren fotoğraflar geliyor. Bu berbat bir şey.

Daha önce Sebastian Bear-McClard'la evli olan 31 yaşındaki model, birlikte olduğu kişilerin başka randevulara çıktığını "illa ki bilmek istemediğini" de sözlerine ekledi.

Randevularda fotoğraflanmanın "başa çıkması zor" bir durum olduğundan yakınan model, bunun kendisini "çok kaygılandırdığını", "utandırdığını" ve sürekli "özür dilemek" durumunda bıraktığını söyledi.

Ratajkowski, randevu fotoğraflarının kamuoyuna yansıma hızının bazı ilişkilerinin potansiyelini de etkilediğini sözlerine ekledi.

Ünlü model, "Bu tip durumlardan birkaçını mahvetti" dedi.

Çünkü çok hızlı bir şekilde ortaya çıkınca bütün baskı çok yükseliyor ve ben bu kişiden hoşlanıp hoşlanmadığımı bile bilmiyorum.

Özellikle de bir şekilde tanınan diğer kişilerle, flörtleşmenin devam edemeyecek kadar stresli olduğu durumlar oldu.

Ratajkowski'nin adı, boşanma davası açtığından beri komedyen Pete Davidson, DJ Orazio Rispo, sanatçı Jack Greer ve son olarak da komedyen Eric Andre'yle birlikte romantik ilişki söylentilerinde geçti.

Geçen haftalarda model kendi podcastinde, güçlü kadınlar tarafından "erkekliği elinden alınmış" gibi hisseden erkeklerle çıkmayı tamamen bıraktığını söylemişti.

Konuğu Olivia Ponton'a konuşan Ratajkowski, birçok erkeğin bağımsız bir partneri "gerçekten istediğini düşündüğünü" ama daha sonra "onunla nasıl başa çıkacağını bilmediğini" fark ettiğini belirtmişti.

Ratajkowski, "Bu hoşlarına gidiyor, sonra yavaş yavaş erkeklikleri ellerinden alınıyor ve bu duygularla ne yapacaklarını bilmiyorlar" diye açıklamıştı.

Sonra da size içerleyip sizi paramparça etmeye başlıyorlar. Ve sonra tekrar başa dönüyorsunuz. (INDEPENDENT TÜRKÇE)