6 Şubat’ta Türkiye’nin güneyinde meydana gelen depremlerin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

11 ilde büyük yıkıma ve hasara yol açan depremler sonrası yurtiçi ve yurtdışındaki bir çok kurum ve kuruluş seferber oldu.

Daha önce planlanan ama depremden sonraki haftalara denk gelen bütün konser ve etkinlikler ya iptal oldu ya da ertelendi. Türkiye’deki yüzlerce sanatçı deprem bölgesindekilere yardım etmek için seferber oldu. Depremzedelere hem maddi hem de bölgeye giderek fiziki olarak destek veren “Güldür Güldür Show” ekibi de bu sefer Londra’da depremzedeler için sahnedeydi.



BKM’den yapılan açıklamada, yakın zamanda gerçekleşecek etkinliklerin bütün gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı açıklaması yapıldı.

Dün akşam BKM oyuncuları tarafından Londra Eventim Apollo’da sahnelenen “Güldür Güldür Show” etkinliğinde gurbetçiler Türkiye’den gelen sanatçıları yalnız bırakmadı.

X Activities’in organizasyonuyla gerçekleştirilen geceye 4 bine yakın seyirci katıldı. Açılış konuşmasını yapan Ali Sunal, depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi. Böyle zor bir zamanda gülmenin güldürmenin zor olduğunu dile getiren Ali Sunal, etkinlik gelirinin depremzedelere gidecek olmasının en büyük motivasyonları olduğunu söyledi.

“Güldür Güldür Show”un yayınlandığı  Ciner Medya Grubu’na bağlı Show TV’ye teeşekkür eden Sunal, kanalın desteği sayesinde eleştirel skeçleri yapabildiklerini söyledi. Ciner Medya Grubu’nun Londra’daki üst düzey yöneticileri ve BKM Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçe de gösteriyi izleyenler arasındaydı.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden sonra tekrar gündeme gelen kolon kesme, imar affı, depreme dayanıksız konutlar gibi konular 6 bölümden oluşan skeçlerin de temelini oluşturdu. 'Uzaydan atılan titanyum mızrakları teorisi' viral olan Uzay Ajansı Başkan Serdar Hüseyin Yıldırım‘ın bu konuşmasına da bir göndermede bulunuldu.

On yıldır sahnede olan Güldür Güldür Show’un oyuncuları arasında; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter yer alıyor.