Geçen hafta düzenlenen Misss Vietnam güzellik yarışmasında yaşanan sahne kazası konuşulmaya devam ediliyor.

Büyük bir organizasyonla düzenlenen etkinliğe katılan ve finale kalan yarışmacılara ödül vermek için sahneye çıkan 2020 Vietnam güzeli Phuong Anh’ın kıyafetin azizliğine uğraması gündem oldu.

24 yaşındaki Anh’ın giydiği saten sarı elbisenin spot ışıklarıyla birlikte transparan olması organizatörleri paniğe sürüklerken durumun farkında olmayan genç kadın ise olayı sahneden indikten sonra öğrendi.

Trinh Thuy Linh isimli yarışmacıya ödül vermek için sahneye çıkan kadının bütün bedeni gözükürken Vietnamlılar ise bu duruma tepki gösterdi. Etkinliği reşit olmayan gençlerin de izlediğini ve bu kıyafetin uygunsuz olduğunu öne süren bazı Vietnamlılar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Genç manken sahneden indikten sonra elbisesinin azizliğine uğradığını öğrendi.

Olayın büyümesiyle birlikte bugün organizatörler bir açıklama yaptı. Yetkililer, “Phma Ngoc Phuong Anh’ın içini gösteren bir elbise giymesine izin verdiğimiz için özür dileriz. Kızdırdığımız izleyicilerimizden bizi affetmelerini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Genç manken ise durumun farkında olmadığını ve öğrendikten sonra çok üzüldüğünü dile getirdi.

Fakat bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu elbisede bir sorun olmadığını mankenin iç çamaşırı yerine tayt giydiği için bir sorun teşkil etmediğini belirtti. Bu kullanıcılar, “İnsanlar aşırı tepki veriyor. Mankeni suçlamak yerine organizatörler de suçlu, önceden bakmaları gerekiyordu” ifadesini kullandı. (SÖZCÜ)