İngiltere'de her yıl düzenlenen, ‘EtnicRoyals Events,’ genç yetenekleri keşfedip desteklemeyi hedefleyen bir organizasyon. Etkinliğin 2022 yılı ödül töreni Hilton Oteller zincirinin Canary Wharf yerleşkesinde düzenlendi.

Kültür ve eğitim bakanlıklarının destek verdikleri ve yerel yöneticilerin de katıldığı gecede, gelecek vaat eden genç ve çocuklara ödülleri yetkililer tarafından takdim edildi. Ailelerin de hazır bulunduğu ödül törenine katılım yoğun oldu.

Çok yönlü faaliyetlerinden dolayı ‘Yılın Genç Kızı’ seçilen 14 yaşındaki Ela Prenses Şanverdi, Sauthgate School’da okuyor.

Daha çok resim, sanat ve sporla ilgili olan Ela, İngiltere’nin en prestijli kolejlerinden biri olarak kabul edilen ‘Elstree Screen Arts Academy’ye de kabul edildi.

BABA AKADEMİSYEN, ANNE RESSAM
2023’te eğitimine Elstree Scren Art Academy’nin Borehanwood kampüsünde devam edecek olan Ela, resim, müzik, bale yapıyor, profesyonel jimnastikçi ve kendi dalında birçok madalya ve ödülün sahibi.

Akademisyen-yazar bir baba ve hem ressam hem de designer olan bir annenin ikinci çocuğu olan Ela, kariyerinde annesinin izinde emin adımlarla ilerliyor. (HÜRRİYET)