Bayern Münih ligde tekrar liderliğe yükselirken Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna tam gaz devam ediyor. Devler Ligi'nde çıktığı bütün maçları kazanan Bayern son 16 turunda Manchester City'e konuk oldu. Yoluna Thomas Tuchel ile devam eden Bayern Münih son 16 turunda PSG'yi elerken, Manchester City de başka bir Alman ekibi Leipzig'i toplamda 8-1'lik skorla eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Rodri uzaktan avladı

Adeta erken final niteliği taşıyan karşılaşmada İngiliz fırtınası esti. 27'de Rodri uzaktan harika bir gole imza attı, dev maçta gol perdesini açtı. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da soyunma odasına Maviler 1-0 önde gitti.

Guardiola'nın ekibi cezayı kesti

İkinci devrede daha çok rakip kaleyi düşünen Bayern ataklarını artırdı fakat geriye dönüşlerde bu kez problem çıktı! Bavyera ekibi rakip kalede pozisyonları sonuçlandıramayınca Guardiola'nın ekibi cezayı kesti! 70'de Upamecano'nun hatasında Grealish topu kaptı, Haaland'a servis yaptı, Norveçli yıldız içeri ortaladı, Bernardo Silva sert bir kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkarttı.

Haaland'dan 1 gol, 1 asist

6 dakika sonra ise tüm gözlerin üzerinde olduğu Erling Haaland sahneye çıktı. Stones'un indirdiği topu kale dibinde gol yapan yıldız futbolcu 1 gol, 1 asistle performansını taçlandırdı ve maçın skorunu belirledi: 3-0. Bu sonuçla Manchester City rövanş öncesi büyük avantaj elde ederken yarı final kapısını da sonuna kadar araladı.

CANLI ANLATIM

1' İlk düdük çaldı, karşılaşma başladı.

RODRİ'DEN HARİKA GOL!

26' Rodri soluna çekip ceza alanı dışından ayak içiyle çok şık bir vuruş yaptı ve müthiş bir gole imza attı. Dev maçta Manchester City 1-0 önde.

İlk devre sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

UPEMACANO'DAN BÜYÜK HATA

70' Grealish, Upemacano'dan topu kaptı, Haaland'a verdi, Norveçli yıldız içeri ortaladı, Bernardo Silva çok sert bir kafa vuruşuyla farkı 2'ye çıkarttı: 2-0.

MÜNİH ŞOKTA, FARK 3'E ÇIKTI!

76' Arka direğe şişirilen topu Stones kafayla indirdi, Haaland kaleci Sommer'i mağlup etti. Manchester City taraftarı önünde skoru 3-0 yaptı!

Manchester City-Bayern 11'ler

Manchester City: Ederson, Stones, Akanji, RUben Dias, Ake, Bernardo Silva, Rodri, De Bruyne, İlkay Gündoğan, Grealish, Haaland

Bayern Münih: Sommer, Pavard, De Ligt, Upamecano, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane, Gnabry