Haringey’in Green Lanes semtindeki Şelale Restoran’da verilen yemekte, son üç yılın kapsamlı bir analizi yapılırken, bir yandan da gelecek yıl Medi-Park’ın yapacağı yeni atılımlar ele alındı.

Medi-Park Klinik çok kısa bir süre içinde, sağlık hizmeti, tüm laboratuvar ve görüntüleme branşlarında tetkik imkânı sunmaya başladı.

Kuruluş, tam donanımlı laboratuvarını kurarak aynı gün hızlı ve güvenli teşhis sunuyor. Klinik bünyesinde, Dr. Hasan Çayır, Dr. Hamit Takcı, Dr. Nazan Can Guru, Dr. Fatma Seda Soylu, Dr. Ufuk Soylu, Dr. İbrahim Halil Yahli, Dr. İsa Özburun, Dr. Burak Yutseven, Rad. Emel Dohan, Phlebotomist Birgül Başcı, Dr. Şükriye Yılmaz ve Psy (Psikolog) Özge Öner Özcan görev yapıyor.

10 YATAKLI HASTANE GELİYOR

Diğer yandan geniş kapsamlı bir görüntüleme merkezi bünyesinde MRI, CT, PET, Anjiyo, mamografi ve röntgen laboratuvarını da gelecek yıl içinde hizmete açmak için hazırlıklar da sürüyor.

Medi-Park güzellik kliniğini de hizmete sokarak bu konuda büyük bir boşluğu da doldurdu. Medi-Park tecrübeli uzman psikolog ve psikiyatrist kadrosu ile Londra’nın en büyük özel ruh sağlığı kliniklerinden birini de hizmete soktu.

İngiltere’de Ulusal Sağlık Servisi (NHS) doktorlarından İbrahim Halil Yahli bu kliniğin Genel Direktörü. Kliniğin özellikle Kovid salgını ve kapanmaları boyunca Londra çapında verdiği Kovid testi laboratuvar hizmetinin yanı sıra evde hasta muayene ve tedavi hizmetleri de sürüyor.

Yaklaşık 40 kişinin katıldığı akşam yemeğinde verilen bir müjde de ‘on yataklı tam donanımlı bir hastane’ projesinde de planlama aşamasının tamamlanması ve yatırım aşamasına geçilmesi oldu. (HÜRRİYET)