BÜYÜKELÇİ Keskin’in davetlisi olarak, temsilcilikte misafir edilen Halle Hüseyin ve ailesi Büyükelçi Keskin ile bir süre görüştü. Görüşmede, temsilcilik müsteşarı Tahir O. Tahir ile Eğitim ve Kültür Ataşesi Metin Harper hazır bulundu. Büyükelçi Keskin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Halle’yi tebrik etti. Keskin, Birleşik Krallık’ta spordan bilime, sanattan siyasete kadar birçok alanda kendini ispatlamış ve hem ülkemiz hem Birleşik Krallık için gurur kaynağı olmuş belirgin sayıda Kıbrıs Türkü’nün bulunduğunu, bu bağlamda, Halle’nin da son dönmedeki başarısıyla bunlardan biri olduğunu ifade ederek, başarılı kariyerinin genç nesillerimizi motive ederek, onlara ilham kaynağı olacağına inancının tam olduğunu belirtti. Halle Hüseyin ise KKTC Londra temsilciliğinde bulunmaktan onur duyduğunu dile getirdi.

West Ham United’lı oyuncudan nezaket ziyareti

Halle Hüseyin, annesi (soldan ikinci) ve babası (sağdan ikinci) ile birlikte KKTC Londra temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, temsilcilik müsteşarı Tahir O. Tahir ile Eğitim ve Kültür Ataşesi Metin Harper hazır bulundu.

5 YAŞINDA FUTBOL HAYATINA BAŞLADI

Halle Hüseyin 5 yaşındayken Arsenal futbol kulübünün altyapısında başladığı futbol hayatındaki bugünkü başarısını futbola olan tutkusuna, disiplinli çalışmasına ve ailesinin sonsuz desteğine borçlu olduğunu ifade etti. KKTC temsilciliği tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İngiltere’nin önde gelen futbol kulüplerinden West Ham United’da forma giyen sporcumuz Hale Hüseyin’e profesyonel futbol kariyerinde başarılar dileriz. Genç bir Kıbrıslı Türk sporcu olarak ülkemize ve İngiltere Kıbrıs Türk toplumuna bu gururu yaşatması bizi son derece mutlu etmiştir.”

West Ham United’lı oyuncudan nezaket ziyareti


West Ham United’ın 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Halle Hüseyin.

West Ham United’lı oyuncudan nezaket ziyareti

West Ham United’lı oyuncudan nezaket ziyareti