Mehmet Taisi Guzel; Londra

Kaza, 'A10 Great Cambridge Road' üzerinden 15 Aralık Cuma akşam 18.13  sıralarında meydana geldi.

Akraba ziyaretine giden talihsiz kadına, A10 Great Cambridge Road,brook kanalı civarında yolun karşısına geçmeye çalışırken özel bir otomobil çarptı. Genç öğretmen kazanın ardından hayatını kaybetti.

 Kazaya sebep olan şoför kaza anında durmuştur. Büyük şok geçirmesine rağmen Ambulansi aradı Polis şoruşturmayı sürdürüyor.

 Öte yandan kazanın hemen ardından aynı yerde bulunan Av. Fidan Osoy, kazanın biran önce aydınlığa kavuşması için Advantage Avukatlık bürosu olarak  gerekli hukuki yardımı gönüllü olarak sağlayacaklarını bildirdi. 

Metropolitan Polisi, kazayla ilgili bilgi toplamaya çalışıyor yaptıklari açıklamada : "Kaza alanına ilişkin görüntü ve bilgilere sahip olmamıza rağmen kaza anıyla ilgili yeterli bilgi edinebilmiş değiliz. Aile için, bir eş ve bir anneyi kaybetmenin acısını hafifletemeyecek olsak da, kovuşturmanın seyri ve ailenin sorularına cevap olmak için bu bilgilerin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Olay anına tanıklık eden, elinde görüntü ya da bilgi olanların insanlık namına (Metropolitan Polisine :02085974874 ) nolu  telefonlardan ulaşmalarını önemle rica ederiz." dedi.

Londra'da Adlı Tip Morgu'nda bekletilen cenazenin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gönderileceği ve orda toprağa verileceği belirtildi. 

Aslen Bartınlı olan Edmonton Willubury İlkokulunda ana okulu öğretmeni Nilgün Akgün'ün evli ve 18 yaşında bir kızı A level sınavlarını yapıÿor, Üniversiteye hazırlanıyordu.

Nilgün Akgünün eşi İbrhim Akgün yaptığı açıklamada; Olayın şokunu 18 yaşında kızım ben ve ailem hala atlatamadık. şok yaşıyoruz.. Noel tatilinin gelmesinden dolayı cenazemizi brokratik işlemlerden dolayı alamadık.Aslen Bartınlıyız 25 yıldır Londrada yaşıyoruz.,Ailemizin büyük kısmı İstanbulda yaşıyor.Yetkililerin verdiği bilgiye göre Neoldan sonra, yılbaşından önce cenaze namazını  Süleÿmaniye Camisinde kıldırıp ve eşimi Istanbula defnetmek üzere götüreceğiz. "dedi.

 İbrahim Akgün Olayı duyan eş ve dostlarının bir saniye yalnız bırakmadıklarıñı gerek benim çevrem gerek eşimin çevresi ve iş arkadaşları çalıştığı okuldaki öğrencilerinin velileri evimizi ziyaret ederek başsağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdiler. Bu vesile ile evime gelen ve telefonla arayan herkeze teşekkür ederim.;dedi.

ibrahim Akgün olay günü kaza yerinden geçen gören varsa  lütfen yukardaki numaraya polise veya bana 07908688676 numaraya bildirilsin dedi.

Flash Haber Londra olarak kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, acılı aileye sabırlar diliyoruz"