Pop ikonu olmasının 40. yılını kutlayacak olan Madge, en iyi hitlerini seslendirecek. Madonna’nın müzik direktörü Stuart Price geçtiğimiz günlerde BBC’ye verdiği demeçte; “En iyi hit bir şarkı olmak zorunda değil. Bir gardırop, bir video ya da bir ifade olabilir” dedi.

Madonna Londra O2 Arena’da ne zaman sahne alıyor?
Ekim ayında (tam olarak 14, 15, 17, 18 Ekim tarihlerinde) ‘Celebration Tour’u Big Smoke’ta başlatan Madonna, bu hafta 5 ve 6 Aralık’ta tekrar O2’de sahne alıyor.

Madonna sahneye ne zaman çıkacak?
Madonna’nın tam sahne süresi açıklanmadı, ancak söylentilere göre 40 kişilik bir set listesiyle şovu en az iki saat sürebilir. O2 gösterileri hafta içi etkinlikleri için genellikle saat 11’de sona eriyor. Önceki Londra konserlerinde Madonna sahneye 8:50 ile 9:05 arasında çıkmıştı.

Kapılar saat kaçta açılıyor?
O2 Arena’nın kapıları akşam 6.30’da açılıyor.

Celebration turnesi için bir set listesi var mı?
Madge ve ekibi ‘Celebration Tour’ set listesi konusunda ketum davranıyor ancak turnenin kariyerinin kırk yılını kapsayacağını biliniyor, yani ‘Like a Virgin’, ‘Material Girl’, ‘Hung Up’, ‘Papa Don’t Preach’, ‘Vogue’ ve ‘4 Minutes’ gibi hit şarkılar çalınacak. Hayranları ayrıca provalarda duyulduğu söylenen ‘Erotica’ ve ‘Frozen’ şarkılarının da yer alacağına inanıyor.

O2 Londra için Madonna biletleri ne kadar?
Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Madonna’yı Londra’da görmek için biletler ucuz değil. İlk piyasaya sürüldüklerinde, oturmalı O2 Arena biletleri nominal değer üzerinden £47.55 ile £432.25 arasında satışa sunuldu ve VIP paketlerinin her biri £1,307.75’e kadar çıktı.  Şu anda bu gösteriler için biletler £158’den başlayıp yaklaşık £540’a kadar satılıyor. Biletleri AXS’de buradan bulabilirsiniz.

Ebru Ceylan 77. Cannes Film Festivali jürisine seçildi Ebru Ceylan 77. Cannes Film Festivali jürisine seçildi

Madonna’nın Celebration turnesinin biletleri tükendi mi?
Madonna başlangıçta Londra Stadyumu’nun biletlerini birkaç dakika içinde satmıştı. Ancak, şarkıcının hastalığı nedeniyle turnenin ertelenmesinin ardından, Ticketmaster ve diğer yeniden satış sitelerinde hala mevcut olan bir miktar bilet halen var olabilir.

Madonna Londra’dan sonra nerede sahne alıyor?
Paris, Berlin, Barselona ve Lizbon gibi yerlerde vereceği konserler için Avrupa’yı dolaşan Madonna, ABD, Kanada ve Meksika’da vereceği konserler için Kuzey Amerika’ya gidecek.

‘Celebration Tour’ toplamda 78 gösteriden oluşacak. Tüm gösterileri Madonna’nın resmi turne web sitesinde görebilirsiniz.