Mihrişah Safa :LONDRA

Hürriyet Bürosunda çalışan gazeteciler ile  yıllarca İngiltere'de görev yapan basın mensupları ,  duayen gazeteci Faruk Zabcı ile buluşarak, eski günleri konuşup, anılarını tazelediler.

Kılıçlı saldırgan polisi ve sivilleri hedef aldı Kılıçlı saldırgan polisi ve sivilleri hedef aldı

West End’in en ünlü Türk restoranlarından Efes Restaurant’ta bir araya gelen Nevsal Elevli, Mihrişah Safa, Mustafa Köker, Faruk Eskioğlu ve eşi, Halil Yetkinlioğlu, Nurten Beyhatun, Betül İyilik, Mehmet Taisi Güzel, Celal Sönmez, Gonca Yağcı, işadamları Nural Ezel, İzzet Edige, Şener Sağlam Hürriyet’İn bir zamanlar savaş muhabirliğinde önde gelen gazetecisi Faruk Zabcı ile uzun uzun konuştular. Eski günlere giden basın görevlileri, çeşitli nedenlerle yemeğe katılamayanları anarken, ebediyete göçen arkadaşlarını da hatırladılar. 

Buluşmaya West End’in en ünlü Türk restoranlarından Efes’in sahibi Kazım Akkuş da katıldı. Yolları defalarca Efes’te kesişen basın görevlileri 1980’ler, 1990’lar, 2000’li yıllardaki gazetecilik ve değişiklikleri anlatarak, yazılı ve görsel basında gelinen noktayı konuştular. Samimi bir ortamda geçen gecede hem anılar tazelendi, hem de basın görevlileri yaklaşan yeni yılı kutladılar.