1 hafta önce DÜNYA

Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.

1 hafta önce GÜNCEL

İngiltere'de düzensiz göçmenlerin Ruanda'ya sınır dışı edilmesine ilişkin yasa tasarısı, Kral 3. Charles tarafından onaylandı.

1 hafta önce DÜNYA

İtalya'nın kanallarıyla ünlü tarihi kenti Venedik'te günlük turist yoğunluğunu kontrol altına almak amacıyla günübirlik ziyarete gelen turistlerden giriş ücreti alınmasına yönelik uygulama başladı.

1 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in 33. haftası tamamlanırken haftayı puan kaybıyla kapatan Fenerbahçe, zirvedeki Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Avrupa liglerinde ekiplerin mevcut form durumlarını analiz eden Euro Club Index, Süper Lig tahminlerini güncelledi.

1 hafta önce MAGAZİN

Genç yaşta kurduğu senfoni orkestrası, kazandığı yarışmalar, çocuk hastaneleri ve depremzede çocuklar yararına düzenlediği konserlerle Londralı müzikseverlerin yakından tanıdığı kemancı Ezo Sarıcı, İskoçyalı klasik gitarist Finlay Hay ile birlikte bir dizi konser verecek.

1 hafta önce TEKNOLOJİ

Yapay zeka teknolojisi finans sektörünün geleceğini belirlerken yasal düzenlemelerden hayata geçen uygulamalara kadar çok sayıda yenilik hem sektöre hem de son kullanıcıya fayda sağlıyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttu.

2 hafta önce DÜNYA

Londra’da yaşayan ve Anadolu’nun kadim kültürünü yaşatmayı amaç edinen ‘Şahmaran Müzik Topluluğu’, 12 Mayıs Pazar günü Edmonton’daki Millfield Theatre’da sevenleriyle buluşacak.

2 hafta önce SAĞLIK

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü, karara itiraz ettiği mahkemede beraat etti.

2 hafta önce DÜNYA

Aralarında bir kız çocuğunun da bulunduğu beş kişi, küçük bir botla İngiltere ile Fransa arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışırken hayatını kaybetti.