Trabzonsporlu oyuncular ve Hami Mandıralı da olmak üzere bütün herkese yazıklar olsun. Bülent Yıldırım galiba "Birileri yaralansın" diye bekledi. Bu maçın 54 dakika oynanması imkansız. İllaki birinin yaralanması, ölmesi mi lazım. Bu maç seyircisiz oynanac

Trabzonsporlu oyuncular ve Hami Mandıralı da olmak üzere bütün herkese yazıklar olsun. Bülent Yıldırım galiba "Birileri yaralansın" diye bekledi. Bu maçın 54 dakika oynanması imkansız. İllaki birinin yaralanması, ölmesi mi lazım. Bu maç seyircisiz oynanacak galiba. Fenerbahçe ve Trabzonsporlu oyuncuların can güvenliği yok. Bu maçta bu şekilde korner, taç falan kullanılmaz. 
Can güvenliği olmadan mücadele ediyorlar. Ve hala "Maç devam edecek mi?" diye düşünüyorsak vay halimize. Kaya geliyor, sahaya "Bunu çekin oynayalım" diyorlar. Yazık böyle işe. Bu maç 54 dakika sürmez. Yazık bu çocuklara. 
Burak'ın yüzüne madde geldi, Rize'nin stadı kapanmadı. Bu nasıl yönetim? Volkan'ın kafasına gelse o taş... Sonra şampiyon olsan ne olur, 5 yesen veya atsan ne olur. 
Ben Hacıosmanoğlu başkanın yerinde olsam gider hakeme "Hocam bu maçı oynatma" derim. Bu maçın ikinci yarısı oynanmaz, oynanmamalı. 
 
KURBANLIK KOYUN GİBİ 
Oyuncular kurbanlık koyun gibi bekliyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu maç oynanır mı? Günah bu oyunculara... Hala oynanacak oynanmayacak tartışması yapılıyorsa, Türk sporunun vay haline... Can güvenliğinin olmadığı bir yerde çocuklar sahaya çıkmışlar ve 4 tane siyahlı hakem var. Hakemlerin işi penaltı vermek değil oyuncuların güvenliğinden sorumlu olmak. 
Volkan'ın kafasına gelse o taş, Allah göstermesin, sen 3 tane gol atsan ne olur, 5 tane atsan ne olur... Bülent Yıldırım, Fenerbahçeli oyuncuların sağlığını riske attı. Fenerbahçeli oyuncuların eğer bir yerine bir şey olmadıysa bu Bülent Yıldırım'ın şansıdır ya da o maddeleri, taşı atanın isabet ettiremeyip, ıskalamasıdır.