Jennifer Gates, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hamileliğini duyurdu. 26 yaşındaki Gates, hamileliği nedeniyle artık karnının da belli olduğu bir fotoğrafla bebek beklediklerini açıkladı.

Gates’in paylaşımına annesi Melinda Gates’ten de yorum geldi. Bill Gates ile yollarını ayıran Melinda French Gates, “Bu küçükle tanışıp ikinizin ebeveyn olmasını izlemekten daha fazla heyecan duyamazdım” diye yazdı. Gates’in hamileliğini çok sayıda ünlü isim de kutladı. Moda tasarımcısı Vera Wang, “VAY. Harika bir çifti ve yeni üyenizi tebrik ediyoruz!!!!” diye yorum bıraktı.

Jennifer Gates ve Nayel Nassar Ocak 2017’den beri birlikteler. Nassar da Gates de başarılı birer binici ve ikisi de Stanford Üniversitesi mezunu. Nassar’ın Ocak 2020’de evlenme teklif etmesinden sonra çift 2021’de New York’ta bir törenle dünyaevine girdi.

Kızlarının evliliğinden yedi ay önce ise Melinda French Gates ve Bill Gates 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı alarak boşanmışlardı. Jennifer Gates, evliliğinden önce Ekim 2021’de Vogue’a “Hem pandemi hem de bazı geçişlerden dolayı ailelerimiz için zorlu bir yıl oldu. Ama birbirimize olan aşkımız daimi oldu. Düğünümüzü en yakın arkadaşlarımız ve ailemizle kutlayabilmek, bir rüyanın gerçekleşmesi” demişti. (SÖZCÜ)