‘O2 Arena’yı dolduran izleyiciler Sertab Erener’in eski ve yeni şarkılarıyla dans edip eğlendiler. Erener, konserin açılış şarkısı olarak yeni albümünden ‘Hayat’ı seçti. Gecede beş kişilik orkestrasıyla konser veren Sertab Erener’in eski şarkıları yeni şarkılarından fazla alkış aldı. Eurovision birincisi olan Sertab Erener, aynı zamanda 30’uncu sanat yılını da verdiği konser ile kutlamış oldu.

İki saat sahnede kalan sanatçı Eurovision şarkısı olan ‘Everyway That I Can’ şarkısını seslendirirken seyirciler de eşlik etti. Erener, “Bu şarkıyı bütün konserlerimde söylüyorum tabii ki de en şahane İngilizce burada çıktı, o da gözümden kaçmadı” dedi.



Erener, konser sırasında ‘Zor Kadın’ şarkısına eşlik edenler arasında erkek seyircilerin çok az çıkması karşısında, “Toplumda sesiniz fazla ama burada (şarkı söylerken) kısık çıkıyor” demesi seyirciler tarafından beğeni topladı.

SEÇİL GEÇİT’LE DÜET YAPTI
Gecede şarkılarından potburi yapan Erener, şunları söyledi: “Sezen Aksu ile çok sahne aldık, o zamanlar neden hep şarkıları birleştiriyoruz, potburi olarak söylüyoruz diye merak ederdim. 300 şarkının hepsini nasıl söyleyelim, tabii ki birleştirmek lazım.” Ünlü sanatçı, sesini beğendiği genç yetenek Selin Geçit’i sahneye davet etti. İkili, ‘Bu Gece’, ‘Bu Böyle’ ve ‘Düşünme Hiç’ isimli üç eseri seslendirdi. Gece sonunda Erener, orkestrasıyla konuklara veda etti. (HÜRRİYET)